Vacanța de Vară în limba Engleză - Ediția a 4-a

Vârsta: 5 - 14 ani

Vacanța aceasta avem 5 programe diferite care îl pot ajuta pe copilul tău să își îmbunătățească abilitățile lingvistice alături de echipă de profesori de la Activity prin metode moderne și interactive de predare a limbii engleze sub coordonarea Ioanei Mafteiu.

Suntem tot mai conștienți de importanța inteligenței emoționale și rolul emoțiilor în învățarea limbii engleze, astfel de 9 ani am îmbunătățit acest program și au beneficiat de el peste 2.100 de elevi.

Beneficiile programului

– Se eliberează certificat de participare

– Profesorul vorbește doar în limba engleză (la grupa 4-8 ani se oferă suport cu traducere, la nevoie)

– Există 2 pauze de socializare

– Copiii se bucură de spațiile moderne și folosirea tehnologiei în predare

– Profesorul coordonator este format după pedagogia Activity

– Activitățile sunt structurate pedagogic și verificate de Ioana Mafteiu

– Activitățile sunt interactive bazate pe joc, comunicare orală și munca în echipă

Zile de Piscină – În fiecare săptămână copiii vor avea 2 zile în care vor avea activități și jocuri la piscina din curtea Activity.

Organizare

Aducerea copiilor – Copiii se aduc la ora 09:00.

Preluarea copiilor – Copiii se preiau la ora 17:00.

Masa de prânz – Masa de prânz ESTE inclusă și se servește în cadrul acestui program.

Comunicarea – Cu părinții se realizează pe mail: comunicare@activity-education.ro

DISPONIBILITATE: 15 LOCURI / săptămână

Condiții de participare

Vârsta minimă de participare: Copilul trebuie să aibă împlinită vârsta minimă de la fiecare săptămână tematică.

Fotografii și filmulețe

Pe parcursul săptămânilor de vacanță vor fi realizate fotografii și filmulețe in cadrul activităților. 

Acestea vor fi postate si se pot vedea pe pagina de FACEBOOK la rubrica ACTIVITY MOMENTE.

 

Facilitățile pentru copii

Joacă libera

Loc de joacă exterior cu tobogane, monkey bars și leagăne autorizate TUV Austria și ISCIR

2 Trambuline și un șotron

Peste 40 de board games-uri

Sală de relaxare echipată cu saltele, perne și pături

Mini Zoo: 2 iepurași și 7 turturele pentru interacțiune și îngrijire 

Locație special amenajată

Locație generoasă: 220MP

Curte exterioară amenajată cu gazon și loc de joacă pe o suprafață de 600MP

Piscină cu sistem profesional de flitrare prin salinizare și încălzire. Temperatura apei: 30-32 de grade

Zone umbrite în curtea locației pentru zilele călduroase

Copilului tău îi place mersul pe bicicletă?

Știai că vara aceasta pe lângă programul intensiv în limba engleză care se desfășoară doar dimineața avem un program care se întinde până după-masă și este dedicat părinților care caută o activitate în natură, bazată pe mișcare și joacă?

Momente din edițiile trecute

Este Activity locul potrivit?

Realitatea este că … nu ai cum să știi până nu încerci. Copiii sunt barometrul experiențelor educaționale. Până ajungeți în sălile noastre de clasă, vă lăsăm aici câteva impresii ale părinților, care deja au încercat programele noastre în ultimii ani:

Avem peste 130 de recenzii scrise de părinți în mediul online atât pe Google cât și pe Facebook.

Pentru feedback-ul părinților de pe Google: APASĂ AICI

Pentru feedback-ul părinților de pe Facebook: APASĂ AICI

Săptămâna 24-28 iunie

Vârstă Copii: 5-9 ani

Animal Kingdom

În această săptămână, copiii cu vârste cuprinse între 5 și 9 ani sunt invitați să exploreze minunatul univers al animalelor.

Prin intermediul activităților interactive și jocurilor educative, copiii vor descoperi diversitatea și frumusețea lumii animalelor, extinzând în același timp vocabularul lor în limba engleză.

Pe lângă activitățile specifice temei, precum explorarea habitatelor și cunoașterea speciilor de animale, copiii se vor bucura și de activități de arts and crafts în tematica săptămânii, vor participa la boardgames pentru consolidarea cunoștințelor și vor construi propoziții și povești pentru a-și îmbunătăți abilitățile de vorbire și gramatică într-un mod distractiv și interactiv.

Săptămâna 01-05 iulie

Vârstă Copii: 8-12 ani | Clasa I - Terminata

SuperHero Week

În această săptămână, copiii cu vârste între 8 și 12 ani, care au terminat clasa a I-a, sunt invitați să exploreze universul captivant al supereroilor.

Prin intermediul activităților interactive și jocurilor educative, copiii vor avea oportunitatea de a îmbogăți vocabularul lor legat de supereroi și de răufăcători. Pe lângă practicarea dialogului și a comunicării în limba engleză, copiii vor învăța să construiască propoziții, luând în considerare caracteristicile unui supererou, cum ar fi abilitățile sale, hainele și superputerile sale.

În plus, copiii vor avea ocazia să-și dezvolte creativitatea și imaginația prin realizarea benzilor desenate proprii, exprimându-și gândurile și ideile în limba engleza.

Săptămâna 08-12 iulie

Vârstă Copii: 6-10 ani

Around the World

În această săptămână, copiii cu vârste între 6 și 10 ani care au te sunt invitați să pornească într-o aventură plină de descoperiri și experiențe culturale din întreaga lume.

Prin intermediul activităților interactive și jocurilor educative, copiii vor învăța vocabularul de bază necesar pentru a călători în jurul lumii și vor forma propoziții. De asemenea, vor fi încurajați să participe la activități de role play, unde vor simula experiențe la restaurant, hotel și aeroport, consolidând astfel abilitățile lor de comunicare și interacțiune socială în limba engleză.

În plus, copiii vor avea oportunitatea să realizeze mini-proiecte pe teme culturale, exprimându-și creativitatea și cunoștințele dobândite. Nu vor lipsi nici activitățile de boardgames și craft tradițional, oferind copiilor ocazia să se distreze și să se conecteze cu cultura și tradițiile diferitelor țări.

Săptămâna 15-19 iulie

Vârstă Copii: 6-9 ani

Improve your speaking and listening skills

În această săptămână, copiii cu vârste între 6 și 9 ani vor avea oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile de vorbire și ascultare în limba engleză într-un mod interactiv și captivant.

Prin intermediul activităților adaptate vârstei lor, copiii vor fi încurajați să participe la discuții și conversații pe diverse teme, contribuind astfel la dezvoltarea vocabularului lor și la îmbunătățirea pronunției și a înțelegerii limbii engleze. De asemenea, vor avea ocazia să își exprime gândurile și sentimentele în cadrul activităților de grup și vor fi sprijiniți să își dezvolte încrederea în propriile abilități lingvistice.

Într-un mediu sigur și încurajator, copiii vor descoperi bucuria comunicării în limba engleză și vor căpăta încredere în propriile lor capacități de comunicare.

Săptămâna 22-26 iulie

Vârstă Copii: 7-11 ani

All About Me

În această săptămână, copiii cu vârste între 7 și 11 ani, care au terminat clasa pregătitoare, vor explora vocabularul de bază necesar pentru a se prezenta în limba engleză.

Prin intermediul activităților interactive și jocurilor educative, copiii vor avea oportunitatea de a se exprima și de a împărtăși informații despre ei înșiși, contribuind astfel la dezvoltarea abilităților lor de comunicare și ascultare în limba engleză. De asemenea, vor fi încurajați să își descopere pasiunile și talentele și să le împărtășească cu ceilalți membri ai grupului. În plus, la finalul săptămânii, copiii vor avea ocazia să își demonstreze cunoștințele și abilitățile dobândite prin susținerea unui interviu complex, format din peste 20 de întrebări de bază despre propria persoană.

Prin această experiență, copiii vor învăța să-și exprime gândurile și sentimentele într-un mod organizat și coerent, consolidând astfel abilitățile lor de comunicare și încrederea în propriile lor puteri.

Săptămâna 29 iulie - 02 august

Vârstă Copii: 9-14 ani | Clasa a II-a terminata

It's all fun and (board)games week

În această săptămână plină de distracție, copiii cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani, care au finalizat clasa a II-a, vor avea ocazia să își îmbunătățească vocabularul în limba engleză, indiferent de nivelul lor, de la A1 până la B1.

Acest lucru se va realiza prin intermediul unei game variate de jocuri de masă precum Dixit, Connect 4, Taboo, Kahoot, și Chatbox. Pe lângă consolidarea vocabularului, copiii vor lucra și la dezvoltarea abilităților lor de comunicare și interacțiune socială, precum și la stimularea creativității și a gândirii critice prin crearea propriului lor joc de masă. În plus, pentru a încuraja utilizarea constantă a limbii engleze, copiii vor fi încurajați să vorbească exclusiv în engleză pe tot parcursul săptămânii.

Prin această practică consecventă, ei vor avea oportunitatea să își îmbunătățească abilitățile de comunicare într-un mod distractiv și interactiv.

Săptămâna 5-9 august

Vârstă Copii: 5-9 ani

Summer Camp Olympics

În săptămâna Summer Camp Olympics, copiii vor participa la diverse activități sportive și jocuri olimpice, promovând spiritul de echipă și competiția sănătoasă. Prin activități interactive și jocuri educative, copiii vor învăța termeni sportivi și expresii în limba engleză.

Vor participa la activități de mișcare variate, cântece și jocuri care le vor îmbunătăți vocabularul și abilitățile de comunicare în limba engleză. La finalul săptămânii, vor avea loc ceremonii de premiere pentru a celebra eforturile și realizările fiecărui participant.

Săptămâna 12-16 august

Vârstă Copii: 5-9 ani

Planting and Farming

Săptămâna Planting and Farming îi va introduce pe copii în lumea fascinantă a agriculturii și grădinăritului. Prin activități practice și interactive, copiii vor învăța despre plante, sol și tehnici de grădinărit, îmbogățindu-și în același timp vocabularul în limba engleză.

Copiii vor participa la plantarea și îngrijirea plantelor, vor învăța despre ciclul de viață al plantelor și importanța agriculturii ecologice, dezvoltându-și abilitățile de observație și răbdare.

Săptămâna 19-23 august

Vârstă Copii: 5-9 ani

Lego Summer Fun Camp

În această săptămână dedicată pasionaților de Lego, copiii vor construi diverse modele și structuri, stimulându-și imaginația și creativitatea. Prin intermediul activităților de construcție și jocurilor educative, copiii vor învăța termeni și expresii în limba engleză legate de construcții și inginerie.

Activitățile vor include concursuri de construcție, storytelling cu ajutorul figurinelor Lego și colaborare în echipă pentru a rezolva diverse provocări. În plus, copiii vor învăța adjective simple, culori și vor participa la provocări în engleză pentru a-și dezvolta abilitățile lingvistice.

Săptămâna 26-30 august

Vârstă Copii: 5-9 ani

Art Week

În săptămâna Art Week, copiii vor explora diverse forme de artă, de la pictură și desen, la sculptură și colaj. Prin activități interactive și jocuri educative, ei vor învăța tehnici artistice de bază și își vor îmbogăți vocabularul în limba engleză legat de artele vizuale.

Copiii vor învăța culori, acțiuni și cântecele tematice, având ocazia să își exprime creativitatea și să colaboreze la proiecte de grup, dezvoltându-și abilitățile de comunicare și munca în echipă.

Disponibilitate locuri

Săptămâna 24 - 28 iunie

0
LOCURI LIBERE

Săptămâna 01 - 05 iulie

1
LOCURI LIBERE

Săptămâna 08 - 12 iulie

1
LOCURI LIBERE

Săptămâna 15 - 19 iulie

1
LOCURI LIBERE

Săptămâna 22 - 26 iulie

1
LOCURI LIBERE

Săptămâna 29 iulie - 02 august

1
LOCURI LIBERE

Săptămâna 5-9 August

1
LOCURI LIBERE

Săptămâna 12-16 august

1
LOCURI LIBERE

Săptămâna 19-23 august

1
LOCURI LIBERE

Săptămâna 26-30 August

1
LOCURI LIBERE

1 SĂPTĂMÂNĂ

790 lei

Acest preț include TOATE ACTIVITĂȚILE ȘI MASA DE PRÂNZ ÎMPREUNĂ CU GUSTAREA.

2 SĂPTĂMÂNI

1580 LEI

1480 lei

740 lei / săptămână

Se pot alege ORICARE 2 săptămâni din programul de vacanță!

Acest preț include TOATE ACTIVITĂȚILE ȘI MASA DE PRÂNZ ÎMPREUNĂ CU GUSTAREA.

4 SĂPTĂMÂNI

Cel mai bun pret!

3160 LEI

2800 lei

700 lei / săptămână

Se pot alege ORICARE 4 săptămâni din programul de vacanță!

Acest preț include TOATE ACTIVITĂȚILE ȘI MASA DE PRÂNZ ÎMPREUNĂ CU GUSTAREA.

Facilitator program
Oana Mihoc

Sunt Oana Mihoc, profesoară de engleză de 11 ani și mamă de super-fetiță de 6 ani. 

Când nu predau engleză, experimentez în bucătărie, citesc, fotografiez, petrec mult timp în natură și am o pasiune uriașă pentru Lego.

Pregătesc elevii din Activity pentru examenele Cambridge de nivel A1-C1 și coordonez 9 grupe de copii care însumează peste 70 de elevi cu care lucrez săptămânal.

Rata de promovabilitate la examene a elevilor cu care am lucrat până acum la Activity este de 100%. 

Gândurile fondatoarei Ioana Mafteiu

Sunt Ioana Mafteiu, am fondat Activity English School la vârsta de 18 ani și am intrat în sala de clasă pentru prima dată la 13 ani. Sunt îndrăgostită de procesul de predare-învățare și aplicarea neurostiinței în sala de clasă.

Una dintre cele mai puternice amintiri din copilăria mea e școală de vară în limba engleză la care mergeam cu cea mai bună prietenă a mea. Îmi amintesc jocurile, interacțiune, bătăile puternice ale inimii, cât de greu îmi era să îmi fac curaj să vorbesc, cât mă bâlbâiam și ce ușor mă trezeam dimineața de bucurie că facilitatorii programului vor pregăti jocuri noi.

Acum ca adult, dar și profesor, realizez că acele câteva zile au clădit o parte din ceea ce sunt acum ca om și profesor și m-au ajutat la depășirea fricii de vorbire în public, la asocierea învățării limbii engleze cu o activitate distractivă și plăcută, la acceptarea greșelilor și înțelegerea procesului firesc de învățare.

Asta îmi doresc pentru elevii care vin la programele noastre. Să primească și ei de aici “o cărămidă” care să îi ajute în construcția formării lor. Să fie o cărămidă de curaj, de înțelegere, de claritate, să fie o experiență sau un impus care să îi ajute în drumul învățării limbii engleze.

Ioana Mafteiu

Co-Fondator Activity & Profesoara de Joacă

Cum ajungi la noi?

Strada Etolia nr.36, Dumbrăvița, Jud. Timiș

Pe aplicatiile Google Maps & Waze puteți căuta “Activity English School & Educational Programs