Echipa ACTIVITY 2021-2022

S-a deschis prima data usa pentru primul elev de la Activity, in toamna anului 2016.

6 ani am cladit cu fiecare activitate tot ceea ce astazi inseamna ACTIVITY. Am plecat la acest drum ca unic facilitator/profesor/coordonator/animator/invatator avand alaturi de mine pe sotul si mama mea. Alin Mafteiu a creionat primul logo si prima reclama si o face inca si acum, iar Lucia Florescu venea dupa job-ul ei si ajuta cu tot ce putea… iar acum vine la job-ul ei de la Activity Afterschool.

Chiar daca pandemia ne-a incercat, ne-a lovit… ne-a reechilibrat si organizat si am gasit puterea si energia necesara pentru a incepe al 6-lea an de ACTIVITY.

In 13 septembrie copiii au deschis poarta ACTIVITY pentru a intra in al 5-lea an complet de cursuri de engleza si al 4-lea an de Activity Afterschool.

Postarea de astazi de pe blog este despre a prezenta in mediul online echipa care sustine frumoasele activitati din spatele a ceea ce auziti si vedeti in mediul online.

ECHIPA ACTIVITY AFTERSCHOOL

FLORESCU LUCIA

Coordonatorul echipei 

Pe langa toate sarcinile care tin de programul pe care il implementam la Activity Afterschool, Florescu Lucia se ocupa deja de 2 ani de implementarea programului MOOV KIDS

TEMU CRISTINA

Profesor Activity Afterschool

Norocosi de formarea ei si titlul de profesor de limba romana, in acest an Temu Cristina implementeaza programul de DICTIE si PUBLIC SPEAKING, program de care beneficiaza toti elevii de la afterschool.

APOSTOL CRISTINA

Asistent Activity Afterschool

O fire creativa si mereu dornica sa aduca ceva nou, Apostol Cristina coordoneaza clubul de Art&Crafts pentru copii.

Impreuna, ca o echipa minunata pentru al doilea an scolar, Luci si Cristinele se ocupa si de: consilul de afterschoool, atelierele surpriza saptamanale, atelierele la alegerea copiilor, clubul de lectura si zilele jocurilor, dar mai ales de buna desfasurare a programului de rezolvare a temelor si muncii suplimentare.

ECHIPA ACTIVITY – CURSURI DE ENGLEZA 

PROFESOARELE CARE SUSTIN CURSURILE:

MAFTEIU IOANA

Coordoneaza 4 grupe de engleza:

STARS, PUMPKIN, BUTTERFLY si READRERS avand 28 de elevi. 

BULAI LAURA

Coordoneaza 8 grupe de engleza, dintre care 4 cu frecventa a cursurilor de 2 ori/saptamana: CUPCAKE, DREAM, SPARKLE, PUPPY, RAINBOW, CLOUDS, SUNSHINE si CHOCOLATE avand 55 de elevi.

BANDA SORINA

Coordoneaza 5 grupe de engleza dintre care 3 cu frecventa de 100 de minute/sedinta: FRENCH FRIES, SWEET, CANDIES, MILKSHAKE si COOKIES avand 31 de elevi.

BOROD ANDRA

Coordoneaza 9 grupe de engleza: LITTLE MOONS, LITTLE RAINBOWS, LITTLE STARS, LITTLE SUNSHINERS, LITTLE WONDERS, THE GOLDEN TEAM,  THE GRAMMAR SQUAD, THE TINY ACORNS si THE WISE OWL avand 64 de elevi si urmand sa preia timp de 4 luni cei 28 de elevi ai Ioanei Mafteiu in perioada concediului prenatal si postnatal.

Noi suntem echipa ACTIVITY si impreuna onoram misiunea si viziunea acestei institutii prin munca pe care o facem in sala de clasa, dar si inafara ei. E parte din noi si ne bucuram ca impreuna rezonam.

Daca citesti acest articolul si copilul tau este indrumat la Activity de una dintre profesoarele de mai sus, scrie-ne cateva cuvinte despre aceasta. Ne-am dori sa colectam parerile parintilor pentru a creiona portretul fiecarei profesoare atat prin perspectiva noastra, cat si a parintilor.

In spatele acestei echipe stau doi fondatori dedicati care se asigura de buna desfasurare a activitatilor, de implementarea noilor programe, de comunicare cu parintii, de traingurile cu angajatii. Au fondat Activity dintr-un vis din copilarie .. dar vom povesti despre acest lucru in urmatorul articol.

MAFTEIU IOANA – Co-fondator ACTIVITY

MAFTEIU ALIN- Co-fondator ACTIVITY

Ți-a plăcut? Distribuie!

Citește și articolele: