Comunitatea Activity în luna decembrie

La ACTIVITY am dedicat anii 2020 si 2021 COMUNITATII de elevi, profesori si parinti care au ales aceasta institutie ca partener pentru formarea copilului lor.

Am organizat si initiat multe evenimente care au menit apropierea elevilor, socializarea, cunoasterea parintilor si a echipei.

Luna decembrie deja ne gaseste cu traditia MOVIE NIGHT in pijamale pentru elevii de la cursurile de engleza si incheierea anului la afterschool cu o zi fara teme si bineinteles, vizionare de film.

Consideram importante aceste mici initiative care ne aduc mai aproape de elevi si pe elevi mai aproape unii de ceilalti. In astfel de ocazii copiii au posibilitatea de a cunoaste alti copii, pot socializa si pot vedea cat de mare e comunitatea noastra si cat de multi elevi sunt la Activity, avand impreuna acelasi scop: fie invatam limba engleza, fie ne dezvoltam prin programul de afterschool.

Bucuria copiilor din astfel de clipe ajunge sa fie bucuria noastra si ne incarcam cu putere pentru a continua misiunea Activity.

Aceste activitati sunt gratuite, nu percepem nicio taxa copiilor si le organizam din drag si cu multa bucurie.

Ți-a plăcut? Distribuie!

Citește și articolele: