10 Motive pentru care să alegi cursurile de engleză de la Activity

1. Suntem un fost simplu centru de activități pentru copii care a dus învățarea limbii engleze la un alt nivel sub ideile și creativitatea Ioanei Mafteiu, ajungând la o școală de limbi străine cu peste 200 de elevi care învață limba engleză- la Activity. 

2. Echipa profesorilor de engleză are un mentor care este alături pe întreg parcursul anului școlar oferindu-le training-uri, sfaturi, idei, dar mai ales verificând planificările cu care profesoarele de engleză intră în sala de clasă. Astfel totul este verificat iar calitatea actului educațional este în strânsă legătură cu misiunea Activity atingând obiectivul pe care îl avem împreună: cel de a învăța limba engleză în mod interactiv. 

3. Pe lângă că le predăm copiilor ore de engleză ne asigurăm că în sala de clasă este prezentă starea de bine iar copilul înainte să învețe și să primească informații se simte confortabil emoțional, văzut, înțeles și integrat în grupul de elevi.  

4. Comunicăm cu părinții foarte mult oferindu-le feedback în aplicația pe care o avem cu ei, unde aceștia pot vizualiza fotografii, filmulețe, informații despre întreg parcursul copiilor. 

5. E foarte simplu să plătești la Activity. Primești factura în aplicația de pe telefon și printr-un singur click home-bank ai și plătit cursul de engleză. Știm că acest lucru este un beneficiu foarte mare în lumea tehnologiei și chiar ne-am ales să ne adaptăm. 

6. Profesoarele care predau engleză la Activity au studii în domeniu iar diplomă de facultate nu le-a determinat să se numească profesor o viață, astfel investesc continuu în formarea lor și acceptă cu deschidere toate provocările pe care Ioana Mafteiu, mentorul echipei, le lansează . Cine simte că nu se potrivește cu provocările și cu adaptarea la noua generație e clar că nu poate să rămână în echipa Activity pe termen lung.

7. Iubim educația bazată pe joc, iar în clasele de la Activity, jocul este activitatea fundamentală de la care pleacă orice informație transmisă către copii. Ioana Mafteiu are chiar propriile jocuri pe care le-a inventat și le-a susținut la workshop-uri în toată România, care bineînțeles că se regăsesc în fiecare sală de clasă de la Activity.

8. Predăm ținând cont de tipurile de învățare ale copiilor, astfel fiecare lecție se planificată încercând ca fiecare profesor să predea în modurile în care copiii pot să învețe, nu doar in modul in care profesorul invata cand e in postura de elev. Profesorii au tendita sa predea tinand cont de tipul lor de invatare. De exemplu un profesor care are stilul de invatare vizual va avea tendinta sa aduca multe imagini, flash cards, desene in sala de clasa, dar nu toti elevii pot primi informatia astfel. De aceea la Activity profesorii isi identidfica stilul si incearca sa iasa din zona de confort jucandu-se, facand movie night, ore de engleza cu tic tac, recapituland cuvintele invatate cu ciocanul gigant sau predand past simple printr-un cantecel.

9. Sălile de clasă sunt special amenajate în așa fel încât copilașul să vină cu drag la Activity, având inclusiv o zonă pentru activitățile care se fac pe covor și spațiu suficient de joacă. Nu vorbim de curtea exterioara cu zone de invatare in aer liber sau sala de joaca unde spatiul ne permite sa facem chiar un GIANT BOARD GAME.

10. Iar ca să ne și lăudăm avem și promovabilitate sută la sută la examenele Cambridge, iar copii duși la aceste examene au luat punctaj maxim, având și cu 2-3 ani sub vârsta indicată pentru examenul dat. De 2 ani elevii din Activity intra cu succes la clasele cu predare intensiva de gimnaziu din Timisoara fara alte pregatiri suplimentare avand nivelul necesar dupa cativa ani de studiu al cursurilor de limba engleza pentru copii de la Activity

Ți-a plăcut? Distribuie!

Citește și articolele: